New

Компанія 'Ментаніум':
Тел./Viber/Telegram: (050) 356-19-82
(068) 686-09-94
Email:contact@mentanium.com.ua
Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним способом і з'ясувати усі питання. Також запрошуємо відвідати зустріч у Mentanium Room.
Що таке Mentanium Room?
Це можливість зустрітись та поспілкуватись з автором методики та платформи Ментаніум Оленою Воєводою в Zoom-форматі.
Що буде на цих зустрічах?
На таких зустрічах НЕ БУДЕ презентацій, лекцій чи інших форм навчання. Це формат, що передбачає відповіді на ваші запитання, обмін думками, обговорення пропозицій тощо. Це можливість зустрітися і поспілкуватися для тих, хто має таке бажання.
Для кого будуть цікаві ці зустрічі?
Цей формат ми створили для усіх, хто має питання щодо методики та платформи Ментануім. У першу чергу, такі зустрічі зацікавлять тих, хто придивляється до Ментаніуму і має питання, які легше з'ясувати при живій бесіді в онлайн-форматі. Також такі зустрічі можуть бути цікаві тренерам, які вже працюють з платформою. Як правило, в процесі роботи виникають питання для обговорення, які можна зручно розв'язати під час онлайн зустрічі з автором методики.
Як зареєструватись на зустріч?
Оберіть в календарі серед подій, позначених зеленим кольором, зручну дату/час і напишіть зручним способом на тел./Viber/Telegram (050) 356-19-82 про своє бажання долучитись до зустрічі.
Як долучитися до Zoom-конференції?
В день зустрічі ми пришлемо вам покликання на Zoom-конференцію.
Як скасувати призначену зустріч?
Якщо Ви передумали відвідувати зустріч, на яку реєструвалися, будь ласка, напишіть нам на тел./Viber/Telegram (050) 356-19-82 і ми скасуємо реєстрацію.